2012. március 2., péntek

ha én ezt a klubban elmesélem!

      Azt hittem, dobok egy hátast, mikor a férfi hazaállított ezzel a kütyüvel, meg azzal az infóval, hogy 1200 pénzért vette a török piacon. Apám! Olyan régen szerettem volna már egyet, na, de ennyiért! Rögtön mondtam, vehetett volna kettőt is, ő meg, hogy most már aztán házi legyen a túrós tészta......!

6 megjegyzés:

  1. Na, ma valami férfiéhség gerjesztő hangulat van a levegőben. Te is kaptál kütyüt, meg én is. :o)

    Legyen benne sok örömöd! Nincs is jobb, mint a házitészta. :o)

    VálaszTörlés
  2. Sőt vehetett volna ötöt is, mi meg átvettük volna... Mert még némi felárral és postai díjjal együtt is jobban járunk :))

    VálaszTörlés
  3. egyre inkább rá vagyunk szorítva, hogy, ha igazán jót akarunk, megtanulunk házit csinálni, mert a bolti minősége...nem részletezem. nagymamám, mikor még élt, sokat csinált tésztát, remélem, nekem is menni fog.

    Heni, azon felbuzdulva, amit a piacról mesélt a párom, elhatároztam, hogy legközelebb vele emygek, és jól bevásárolok a konyhámba. ha szeretnéd, szólok előtte (nem tudom, mikor, lehet akár két hónap múlva, akár a héten..), és, ha lesz rá igény, hozok neked is szívesen tésztagyártót. bár a postaköltségektől kiver a víz, nem is tudom, mit gondolnak ezek magukról meg rólunk, iszonyat árakkal dolgoznak...

    VálaszTörlés
  4. Ilyen van anyukámnak is .... sajnos már nem használja, de én még bármikor elővehetem :)... ha jól emlékszem, a nyújtáson kívül talán kétféle szélességű metéltet tud készíteni vele...

    VálaszTörlés
  5. Engem konkrétan a spagetti készítés érdekel, mert már profin nyújtok nyújtófával :)
    Ennek vannak különböző tészták készítésére alkalmas fejei? Vagy akármi.

    VálaszTörlés
  6. ahogy Erika is mondta, kétfajta metéltet lehet vele vágni - nálunk egyébként a szarvacska meg hasonlók fogynak, de ahogy elnézegettem a neten, az külön gép, ami ilyeneket tud nyomni. nem csak feltehető tartozék.

    VálaszTörlés