2011. május 17., kedd

nincs semmi...sehol...semmi...

         Kilakoltattuk Elmót az életünkből – egészen a gyerekszobáig küldtük, tévéstől, DVD-stől. Legalább hatvanszor láttam, miként tanul a piros szőrmók főzni a varázslatos szakácskönyvtől. Konkrétan már kezdett kiborítani a dolog, főleg az olyan napokon, amikor egymás után négyszer – ötször néztük végig. Illetve én leginkább csak hallgattam az egyéb házimunkák közben, de ez már igencsak majdnem negyvenperces rész...szóval besokalltunk tőle.

Gondoltam, így, hogy Elmo kiköltözött a nappaliból, mindjárt hozzájutok némi felnőtt műsorhoz. Semmi extrára nem vágytam, a szappanoperákat nem csípem tizenéves korom óta – így ezeket elkerülve megmaradok szinte bármi másnál, ami kikapcsol néhány percre. Mindjárt kellemesebb letekerni azt a húsz kilométert a szobabiciklin – na, három részletben – amit minden nap előírok magamnak. Igen, vehettem volna igazi bicajt, mozognék, benzint – illetve gázolajat – spórolnék, friss levegőt szívnék.... De Világvégén nincs hova menni. Ráadásul mindjárt úgy kezdtük volna, hogy gyerekülés rá – Lányka bele – esőben, szélben, hóban, napsütésben.... Hát hiányzik nekünk a megfázás, a fülgyulladás, a napszúrás? Meg egy izgága gyerek a csomagtartóról, aki nem éppen arról híres, hogy huzamosabb időt töltene egy helyben – kivéve, ha Elmo van a tévében.... Így aztán maradt a szobabicikli és a tévénézés közben.

Elmo távoztával azonban rá kellett döbbennem, hogy konkrétan semmi nézhető nincs a nem is tudom hány colosban. Kilencvenkilenc csatornánk van, és semmi de semmi. Maradt a Paprika TV, ami legalább arra jó volt, hogy ellestem egy jó kis salátareceptet, holnap ki is próbálom. Hát ez van. Illetve nincs. És este sem jobb a helyzet. Az egyetlen biztos pont a nagy műsorkavalkádban a Paprika.... meg a Szomszédok az M1-en. Megjegyzem, ez utóbbi így, húsz év múltával is élvezhető, sőt....

2 megjegyzés:

  1. Sajnos tényleg így van...:( Viszont a story 4-en hétköznap du. 16.35-kor megy a Farm ahol élünk, ami tényleg nagyon jó. Legalábbis nekem nagyon tetszik. Aranyos családsorozat, nekem még tanulni is sikerült belőle. Ezt majdnem mindennap megnézem.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, köszönöm, hogy ezt írtátok, "Mr.Darcy" szerint nincs még egy kerge tyúk rajtam kívül, aki újra meg tudja nézni a Szomszédokat, a Farmról meg nem is beszélve. Mikor az anno is nézhetetlen volt, nemhogy újra! Szerinte. Na, tyúkicák, tartsunk össze!

    VálaszTörlés