2011. május 24., kedd

azok a fránya bacik...

Beszedtem valami kórt. Drága férfiember már az elején megjósolta, hogy halálos vírus – ergo ma aztán fertőtleníteni kell az egész konyhát. Tudattam vele, hogy bármit megteszek, hogy megmentsem az ő egészséges lelkét és testét, de azért a teljes konyha várhatna, amíg már nem leszek ennyire a padlón. Noha eredetileg csak némi gyomorrontásra gyanakodtam, kezdem belátni, hogy mégiscsak – ha nem is halálos, de – vírus lesz a piszok. Mindenesetre a fogyókúrának igencsak kedvez, hogy az elmúlt lassan egy nap alatt csak vizet vettem magamhoz. Némi öröm az ürömben.

Éjszaka megbökdösött drága párom, miután már vagy hússzor meglátogattam a mosdót, hogy nem lehetne ő a betegebb? Mert, hát akkor én körül szoktam ugrálni mindenféle jóval, így meg elfogta némi irígység.... na szegény... micsoda problémák.... néhány perc múlva már fájt is a torka, de nagyon - még jó, hogy ilyen tünetem nincs, tuti rám kenné...

Szóval némi türelmet kérek, és jönnek az új beszámolók, de most leginkább nem vagyok beszámítható...
pedig tegnap olyan szépen indult a napom - de erről majd - talán - holnap...előzetesért ugorjatok be Andicsekhez, aztán majd mondom a részleteket

3 megjegyzés:

  1. Mielőbbi jobbulást kívánok! A helyzet nagyon ismerős:) Bár én olyankor,ha a Családfő felveti a kérdést a fertőtlenítésről,meg szoktam jegyezni, hogy az Ő kezében is jól mutat a Domestos. :)

    VálaszTörlés
  2. Jobbulást Világvégi! Már tegnap is megírtam háromszor, csak nem működött a rendszer. És láttam a szép táladat is...

    VálaszTörlés
  3. köszönöm az együttérzést, a lázat már legyűrtem, a maradék meg majdcsak elmúlik magától..a párom már megfejtette, hogy németországi vírusom van, ami csak nőkre hat - meg halálos is:D viccet félretéve - talán mostmár túlélem..

    VálaszTörlés