2011. december 2., péntek

Help me, please!

        Elromlott. Tönkrement. Bedobta a kulcsot. Mindegy, hogy mondom, a lényeg ugyanaz: nem főzünk többet kávét rajta. Mondjuk, ez nekem majdhogynem mindegy lenne, tekintve, hogy nem kávézom – ellenben a teám is mindig ezen főtt, így aztán mégiscsak rosszul érint a dolog. Lenne még rajta több mint egy év garancia, csak hát a papírok...... na jó, az ilyesmit nem lenne szabad rám bízni.

Na, de most aztán kinéztem helyette egy másik gépet az uramnak. Nagyon meglepődtem, mert roppant kedvező áron adják ahhoz képest, hogy a bolt szerint beépített kávédarálós. Meg is örültem, hívtam volna őket, de se kép se hang. Egy másik honlapon is utána néztem hát, kedves női hang a vonal túlsó végén – azt mondja, hogy nincs darálója, ez elődaráló funkciós. Mondom, mi a szösz?! Ez meg ugyan mégis mit takar?! – mert egyáltalán nem mindegy, hogy akkor most darál vagy sem. Nos, nem tudta megmondani.

Szóval, – aki érti a helyzetet, ne adj Isten, tudja mi az az elődaráló funkció, pls ne tartsa magában. Mindenesetre, holnap újra próbálkozom. Hátha lesz legalább hang, ha kép nem is a túloldalon.....

Ui.: vasárnapig még szabad préda a hat szappankám :)

3 megjegyzés:

  1. Bocs, de nekem lövésem sincs az elődarálásról...

    VálaszTörlés
  2. :))) Nem is hallottam ilyet:)) Most akkor darál, vagy nem darál?? :)))

    VálaszTörlés