tag:blogger.com,1999:blog-6818568196885502166.post3533714411923207030..comments2023-05-27T15:56:00.603+02:00Comments on Újságíró és Világvége esetei: croissant croissant-nalÚjságíró Világvégénhttp://www.blogger.com/profile/15858056608015697811noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6818568196885502166.post-33659648637132863232011-05-08T19:22:36.627+02:002011-05-08T19:22:36.627+02:00Már mindkettőt sütöttem, sőt a kakaós tésztájút is...Már mindkettőt sütöttem, sőt a kakaós tésztájút is. Tényleg nagyon finomak, de az én lányom nem eszi. Már azt is próbáltam, hogy beleteszem bolti croissant csomagolásába - de akkor sem kell neki... Egyelőre csak tiltakozni tud - a magyarázatra még várni kell, sajnos... pedig aminek a bolti verzióját nem ismeri (briós, csiga, bukta, kenyérrúd - már, ha ez a neve) azt nagyon szereti, csak ritkán kér belőle - pont ezzel nem jutunk dűlőre, amit gyakran enne.Újságíró Világvégénhttps://www.blogger.com/profile/15858056608015697811noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6818568196885502166.post-46514853357030266752011-05-08T16:29:03.877+02:002011-05-08T16:29:03.877+02:00Az enyémek nagy croissant-imádók. De amióta a Lima...Az enyémek nagy croissant-imádók. De amióta a Limara-félékét sütöm, a bolti már szóba se jön. Próbálkozz meg az expressz változattal vagy a sodort tésztából készülttel. Isteniek! Egy próbát megér, nem?Macushttps://www.blogger.com/profile/11795171935716235889noreply@blogger.com