2012. október 17., szerda

láttátok már?

Jajjjjj nekem...

6 megjegyzés:

  1. Igen, én már sokszor megnéztem, már régebb óta mi is igyekszünk hasonlóan fürdetni a pici unokánkat,bár ő kádban fürdik, a finom kézmozdulatok és a finoman történő mozgatást, melegen tartott vizet nagyon élvezte. Előfordult, hogy fenn volt, amikor beletettem a vízbe és közben elaludt. még a kivételkor, öltöztetéskor sem ébredt fel. Persze ez azért sokkal messzebb volt attól a mosdókagylóban fürdetett profi fürdéstől, de igyekeztünk mi is átélni vele ezt a finom, melengető,kedves szeretetet. Most már nagy a Manócskánk, 1 éves, de még mindig szeret elfeküdve ringatással, lebegéssel fürödni:))
    Annyira szívesen nézem meg ezt a videót mindig, köszi, hogy megmutattad!

    VálaszTörlés
  2. Bizony nagyon édes.. régen volt már Lányka ekkora.. azon csodálkoztam, hogy annyiszor elmondták anno a kórházban, hogy a köldökcsonkot ne érje víz (mintha rajta is láttam volna még), meg ugye, hogy csak forralva ihatja a baba. Nem mintha nagyokat nyelt volna belőle, de azért csak elnyalogatta... :) édes kis apróság.. mindig tanul vmit az ember..

    VálaszTörlés
  3. Óóó, én még nem láttam ezt. Ilyenkor mindig hatalmába kerít az az érzés, esetleg ha lehetne még egyet... :_)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon kedves kis videó, csupa szeretet. Köszi, hogy megmutattad!

    VálaszTörlés
  5. Ugye, ugye?!! annyira lehet őket szeretni...

    VálaszTörlés
  6. Az én gyerekeim is szerettek picinek fürdeni, de bevallom azért ennyire nem lazultunk el. viszont azért valamit biztos jól csináltam , mert a videót magyarázó cikkben jól benne volt, hogy ha lehet, ne fürdessünk éhes gyereket. Nálunk úgy volt hogy előbb szoptatás-etetés után volt a pancsi. Fürdés után pedig ugye igény szerinti pótlása a vacsinak. Nem is nagyon volt mifelénk sírós este,. És altatni sem nagyon kellett egyik gyerekemet sem, ringatás vagy mászkálés sem volt divat: szerencsére,.
    Szóval akkoriban jólcsináltuk... csak az idők folyamán rontottunk el ezt-azt.

    VálaszTörlés