2012. augusztus 5., vasárnap

csak festek.

                Az idei lakásfelújítás elmarad. Vagyis persze csinálgattunk már sokfélét, de egy annyira komplex mutatványt tereztünk be a nyárra, amire se idő, se energia nem futja, és egyúttal jelentősen megcsappantaná tartalékainkat is. Márpedig még mindig gazdasági válság van, jobb ezt komolyan venni, és gondolni a jövőre is. 
               
Minekutána részletekben teljesen felesleges, már-már lehetetlen véghez vinni a dolgot, hát inkább hozzá se fogunk. Amit a magam részéről nagyon bánok, mert az étkezőnket úgy de úgy utálom. Cseppet sem olyan, mint amilyet szeretnék, de a dolog ott kezdődik, hogy a vízteres kandalló beépítésével együtt jár a teljes fűtésrendszer cseréje (tekintve, hogy a csövek úgy egymáshooz rohadtak, hogy nincs ember aki szétszedi őket sérülés nélkül), akkor már a tapétázás és a festés mindenhol – kézakézben a szőnyegcserékkel, az új bútorral Lánykának.... nem sorolom..... Nem lesz. Idén nem. Pedig jövő nyárra egészen más terveim vannak....


Aztán tegnap bevillant, hogy láttam a Praktikerben egy annyira jó sötétlila dekorfüggönyt, meg asztalterítőt, székpárnát, és az mennyire de mennyire feldobná az ebédlőt mégis, még a szekrények cseréjéről is lemondok, mert abszolút passzol hozzá, és már csak egy vödör Dulux kell a falra, és pöpec lesz az egész. És milyen jó lesz ott tölteni a délelőttöket Lánykával: amíg én főzök, vagy a dolgomat intézem a neten, ne adj isten szappant kotyvasztok, addig neki is lesz egy kis sarka, ahol nyugodtan játszhat.... Még ha kandalló nem is lesz benne. Egyelőre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése