2012. július 14., szombat

Benne van a bugi a lábamban... 
vagy hogy pontosabban (meg nem utolsó sorban érthetően) fogalmazzak: mindenképpen hímeznem kell. 
Nem, nem illik a házunkba, soha nem is használtam hímzett terítőket, de már hetek óta bújkál bennem a kisördög, úgyhogy mindjárt lecsaptam Piri nénire, Pöttyös mama szomszédjára, hogy rajzoljon nekem..... de, mint kiderült Piri néni már nem csak nem lát rendesen, de a keze is túl bizonytalan hozzá..... 
Szóval most tippet várnék.... Tudtok vmi helyet (linket, címet, akármit) mondani, ahol lehet rendelni hímeznivalót?!!  mert már úgy de úgy ráállta kezem a mozdulatra..

5 megjegyzés:

  1. Nagy kérdés , milyen mintával, anyagra hímeznél...
    Sok sikert hozzá!Remélem nekünk is megmutatod.Szép hétvégét!

    VálaszTörlés
  2. Szívesen segítek, ha tudok.
    Konkrétan mit is szeretnél hímezni? x-szemesben tudok segíteni, pl a most divatos kalocsaiban nem mert már nekem sincs meg az alapfelszerelés.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen, nagyon kedvesek vagytok - matyó mintát szerettem volna rajzoltatni, de Piri néni már nem vállalta... végignéztem vaterát és társait, terítőt találtam, de persze én kispárnát szeretnék (nehogy olyan egyszerű legyen..)

    VálaszTörlés
  4. Én is inkább keresztszemeseket készítek, abban szívesen segítek, sajnos matyó mintáim nincsenek.Pedig régebben sokat hímeztem ajándékba.
    Jó munkát!

    VálaszTörlés
  5. Googli - kikeres a kívánt mintát, kinyomtat méretarányosan, ezer éves - vagy most beszerzett irodai indigó - átrajzol - hímez, ecetes hdeg vízben mos - örül neki:-)

    VálaszTörlés