2012. június 5., kedd

sussz-passz.

       Icereficere, izgőmozgó, egyhelybenmegülninemtudó nő vagyok. Folyamatosan harcban állok (ha nincs más, akkor saját magammal), állandó közléskényszerem van, meg mehetnékem, csinálhatnékom, alkothatnékom meg hasonlók. Szeretem, hogy pozitívan állok mindig a dolgokhoz (komolyan: én egy durrdefektnek is látom az értelmét), hogy inkább vagyok megoldáskereső mint siránkozó, és, ha már választani kell, hátlegyen hűbelebalázs – mintsem hogy elaprózzuk.

Ez van. Szeretek vidám lenni, mosolygós, energiával teli. Igyekszem ezt közvetíteni felétek is, de van, hogy nem megy. Panaszkodni nem szeretnék (Isten mentsen, hogy még a végén hisztis P-nek nézzetek), ilyenkor aztán eltűnök. Hosszabb – rövidebb időre. Mostanában egyre gyakrabban.

Az alap problémám ezekben a nemjövökkimagammal-helyzetekben mindig ugyanaz: úgy érzem, Világvége, a jelenlegi munkám, a gyermeknevelés, a háztartás már nem nyújt elég kihívást nekem. És ilyenkor szokta mondani a férfi, hogy 'ááá, Ancsi... ma ne főzzél! Pihenj inkább egy kicsit. Nézzél tévét. Olvassál. Kötögessél.' Engem meg kiver a víz, hogy, ha már főznöm sem lehet, akkor ugyan mi a csodával fogom én elütni ezt a napot...

Szóval, csak jelezném: változások jönnek. Számomra mindenképpen. Nektek meg igyekszem visszavarázsolni azt a mosolygós bűbájt, mert a zsörtögősdit én sem szeretem.

4 megjegyzés:

  1. Sok sikert és kitartást a változáshoz, találj vissza önmagadhoz :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm - egyébként is van egy 'kényszerképzetem', miszerint kétévente vmi egészen másba kell kezdenem..most már negyedik éve csinálom (majdnem) ugyanazt - nagyon rám fér az újdonság...

    VálaszTörlés
  3. én is olyan vagyok, mint te. egyszer egy szaki azt mondta nekem, nálam csak minimum és maximum van és ez nagyon kimeríti az embert. de ezt is úgy fogom fel, hogy az a minimum is kell ahhoz, hogy én újra brillírozni tudjak:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kitartás! Van ez így másutt is: el-eltünedeznek a bloggerek...

      Törlés