2012. január 9., hétfő

Ezt már szeretem...

             Meséltem már, hogy imádom a T-home-ot? Nagyon szeretem őket. Sok más szolgáltatóval volt már problémánk, kisebb is, nagyobb is, de velük aztán semmi.

Ha huszonnégy órájuk van aktiválni egy szolgáltatást, biztos, hogy perceken belül működik, ha kérdésünk van azonnal tudnak válaszolni, ha problémánk lenne (nálunk mindig a távirányító purcan ki), egy napon belül itt vannak. Ez nagy szó. Világvégére senki nem jön szívesen.

Vezetékes telefont rendeltünk – egész egyszerűen egyetlen mobilszolgáltató sem tudott versenyezni az áraikkal, márpedig az én drága uram rengeteget telefonál. (Igen, itt ez a két verzió van: vagy elrendezed a dolgokat távcsevegve, vagy beülsz a kocsiba, ha akarsz vmit.) Szóval megrendeltük, felhívtak, hogy jöhetnének-e most rögtön? Telefon rendben. Már csak a futárt várom, hogy hozzon egy hordozható készüléket, mert ez az ember az udvaron szeret a legjobban beszélgetni...... Ki érti?!

4 megjegyzés:

  1. Ezzel a pozitív véleménnyel most nem biztos, hogy sokan egyetértenek, legalábbis a csatornakiosztás kapcsán a tévé esetében...
    Én nem vagyok érdekelt a költözés miatt, itt más a szolgáltató. :)

    VálaszTörlés
  2. :D ingyenreklám - tényleg abszolut meg vagyunk elégedve velük, mindjárt le is kopogom vhol...

    VálaszTörlés
  3. Nagyon helyes, hogy a jó dolgokat is megírjuk, hiszen nem csak bosszankodásból áll az élet!Örülök, hogy neked most jó.

    VálaszTörlés