2011. december 13., kedd

gyermekszemmel

  A stefánia vagdaltomnak most két napra volt szüksége, hogy elkészüljön. Na igen, tegnap a hagymáig jutottam, amikor is érkezett a futár. És ha már ideért, gyorsan össze is szereltük. Karácsonykor úgyis csak néhány órája lenne játszani benne.

Ilyen biztos még sosem voltam ajándékban. Áttúrtam az internetet, telefonáltam, leveleztem, fórumokon olvasgattam – a tökéleteset kerestem. Aranyáron mérik. Legalábbis idehaza. De, ha türelemmel kivárjuk a tizennégy napot, Lengyelországból, a gyárból közvetlenül féláron meg lehet szerezni. Nos, megérte a várakozást. Mutatom.
itt még a reggeli is finomabb


és persze az ő házát is fel kellett díszíteni az ünnepekre

Nagy volt az öröm, egész nap benne kellett játszani – egyébként mindhárman kényelmesen elférünk odabent, mondjuk apával az első együtt töltött óra után igyekeztünk meglépni. Több – kevesebb sikerrel. És lássatok csodát (én is azt láttam), gyönyörűen végigalussza benne az éjszakát..... Álmaim netovábbja.

7 megjegyzés:

  1. Ó, de jó!
    Kár, hogy nekünk most nem férne el a lakásban, különben biztosan vennék Vicának.. Élvezné nagyon.

    VálaszTörlés
  2. Nekünk az udvaron van, de csak van... nem játszanak vele.

    VálaszTörlés
  3. Hát, az én lányomat ki sem lehet rángatni belőle, abszolut telitalálat volt...

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Mi a játszóklubunkba keresünk hasonlót (nonprofit egyesület lévén valami megfizethető árút keresünk, eddig még nem sikerült szereznünk).
    Megadnád a gyártó elérhetőségét, ahonnan rendelted? ill. az összeget, amibe került (+ a szállítás)?
    Nagyon köszönöm előre is! :-)

    VálaszTörlés
  5. Mi is nagyon élveztük a házikót, bár a tietekhez képest csak egy vacak sátor volt, ez masszív és színes, végre a játékipar elérte a színvonalat!És a Manócska, aki benne lakik, tündéri!

    VálaszTörlés
  6. igen, anno nekünk is még csak sátrunk volt - hát na, fejlődünk...
    Kedves Névtelen, a grando-n is megtalálod ezt a házikót (szabadtéri játékok - játszóházak), a Homeluxx Kft terméke. Szállítással együtt 31.000 volt.

    VálaszTörlés
  7. De jó ennek a csöpségnek... szeretnék Nálad gyerek lenni...Sátor se volt...
    Jó készűlödést NEKTEK!!!!

    VálaszTörlés