2011. december 18., vasárnap

beleszerelmesedtem

Pedig nem indult könnyen a közös jövő. Mindenáron gubancolni akart vagy szaggatni. Többszöri nekifutás után a minap megfogadtam: most addig nem kelek fel, amíg be nem állítom. Ráment egy pár órám a szervizelésre, de megérte. Elválaszthatatlanok lettünk. Szívem szerint egész nap mellette ücsörögnék. Annyi mindent akarok varrni, hogy összeírni sem tudnám. Annyira egyszerű, annyira könnyű, annyira kreatív.

Délután egy bő óra alatt összedobtam egy igencsak extrán szabott farmerszoknyát – gondolom, mondanom sem kell: kézzel napokig dolgoztam volna rajta. Ezeket a kis díszítővarrásokat pedig egyenesen imádom.... Valaki mentsen meg, vagy szakmát váltok :)

4 megjegyzés:

  1. Nahát, és meg sem mutatod azt a csoda farmerszoknyát??!!
    Szerintem várjuk többen is...

    VálaszTörlés
  2. Ügyes! Mi mikor láttunk a varrásodból valamit???,...

    VálaszTörlés
  3. Szerelmesnek lenni jó. Ez tuti. Namost baráti alapon mondom Neked és meg ne sértődj!:) maradjon mindenki a kaptafánál. Mondom ezt azért mert amikor a fiam pályaválasztás előtt állt kertésznek is akart menni. Rábeszéltük, menjen az apja után villanyszerelőnek, mert kertészkedni hobbyból is lehet, de villanytszerelni nem lehet, vagy legalábbis veszélyes. Maradj te csak újságíró amiben tanítani tudsz, vagy szabadon szárnyalhatsz, de a varrás maradjon játék!:) (én varrónőnek tanultam volna eredetileg, 1évet jártam suliba. nem nekem találták ki. brrrr nem is szeretek varrni,.

    VálaszTörlés