2011. november 15., kedd

megint itt

          Nem hiányzott az írás. Komolyan. Egyszerűen valahogy nem volt kedvem. Most sincs sok hozzá, csak ha már Andi úgy hiányolt... próbálom összekapni magam.

Nagyon sok olyan dolog történt velem mostanában, amiről nem meséltem. Sok – sok szép dolgot alkottam, amit nem mutattam. Kötöttem, horgoltam, szappanoztam, készültek nyakláncok, karácsonyi csecsebecsék.... vannak új receptjeim, vannak új ötletek a régiek feldolgozására...

És nem írtam. Az ok egyébként nagyon egyszerű. Haragszom. Nem kicsit. Nagyon.

Soha, semmit senkitől nem sajnáltam. Ha valamit tudok, kitalálok, alkotok, azt szívesen teszem közkinccsé. Éppen úgy, ahogy ti is.

Én is szeretek másokhoz járni ötletekért, így teljesen magától értetődőnek tartom, hogy az én ötletem is mind közös.

Írt. Úgy szappanozna ő is, segítsek. Persze. Elküldtem a receptemet (a legjobbat, amit valaha kreáltam), pontos leírással, még azt is a szájába rágtam, mivel – hogyan kell vigyázni közben. Megadtam a forrásaimat, én honnan – kitől rendelek. Esküdözött, ő csak kipróbálja, csak magának, meg a családnak. Mert nekik is problémás a bőrük.... Áááá, ő nem akarja árulni. Nem...

Nincs két egyforma szappanrecept. Nincs két ember, aki ugyanazokat az összetevőket, ugyanabban az arányban alkalmazná. Hasonló lehet. Egyforma kizárt.

A minap megtaláltam a neten a hirdetését. Árulja a receptemet. Tudom, hogy az enyém. Megvettem. Szó szerint, amit én írtam. És szappant is lehet nála rendelni.

Szóval, ha esetleg ide dugná az orrát az illető, üzenem, többet ne tegye. Ne csak a blogomat ne látogassa, de ne merészeljen olyasmiért pénzt kérni, amit ő is ingyen kapott.

7 megjegyzés:

  1. Nagyon gáz! Legalább ne mondogatta volna, nem igaz?

    VálaszTörlés
  2. Előre bocsájtom, megszámoltam. mire leírtam ezt a kommentet 5-ször radíroztam ki. Nem tudom konkretice, hogy hányan vagyunk ebben a körben akik itt úgymond "egymás között" vagyunk. legyen mondjuk a kis kör 100-120 blogger. Nyilván van több sokkal nagyobb kör. na mindegy nem ez a lényeg. Ha velem történne meg ez az eset én bizony nyíltan leírnám az illető "hölgy" nevét. Megmondom miért. Nem csupán a megszégyenítés miatt, hanem aki tőle vásárolna tudja azt, hogy nem becsületes az akitöl vásárol. Nem igazán értem, miért kell ezt csinálni. Nem gondolja az illető, hogy kiderül a turpisság.? persze, hogy nem. hogy miért tudom ezt ennyire tutira? Mert jóhiszemű vagy, segítőkész, sorolhatnám egy darabig. na ilyennek nem szabad lenni.

    VálaszTörlés
  3. Egyetértek Andicsekkel. Bizony meg kell(ene) nevezni, hogy ki az, aki kárt okozott Neked, mert akkor a többieket is véded (sajnos másnál is olvastam ilyen történetet).
    Ha megjelenne máshol is a színen, talán beazonosítható lenne.
    Fel nem foghatom egyébként az ilyen emberek gondolkodását. És persze nyugodtan alszanak el este, nem úgy, mint az, akit meglopott :(

    VálaszTörlés
  4. Azért a neten el lehet tűnni szerintem. Most megírná a nevét, megszerezné más néven amit akar. Lényeg, hogy te hogy fogsz viszonyulni emiatt más jövőbeni érdeklődőkhöz, nem rombolta-e ez le előre mások esélyét? Ez is egy gyökérség az illető részéről. De eleinte én is vettem olyan szappant, amit más csinált, valaki meg másod-eladott. vagy ami a legjobb volt, címke nélküli Tulasi szappanokat árulnak a mai napig a vaterán, mint házi szappant.
    Szóval sok ilyenbe lehet belefutni, de Te azért ne hanyagold az írást, mert mi kiváncsiak vagyunk Rád :)

    VálaszTörlés
  5. na, ezt adjátok össze: írt, hogy jaj, ő úgy sajnálja, hogy vannak ilyen emberek. nem is érti.... de nagyon várja már, hogy mutassam a karácsonyi szappanokat... az ilyenekkel meg ne is foglalkozzak... hát, jól kiröhögtem és elküldtem a francba... ha már egyedül nem sikerült magára ismernie..

    VálaszTörlés
  6. Van egy mese. címe: Aladin
    van benne egy jelenet, melyben Aladin a Dzsinnel beszélget. Kétségbe vam esve. Tanácstalan, hogy mit tegyen, mert hazudott a hercegnőnek. ,mindegy nem is ez a lényeg, hanem az amit a Dzsinn mondott neki tanácsként: MONDD MEG NEKI AZ IGAZAT! (nálam ez már szállóigévé vált. ) és mindig hozzáteszem,- hogy mert magától nem tudja, vagy nem jön rá. én a botcsinálta semmilyen konkretice blogirányommal pl, se nem vaterázok se nem meskázok. igaz nem is akarok idegentől vásárolni. És kiraknám a nevét. ez nem amolyan itt megveszem ott eladom téma, hanem megkárosítás, becsapás átvágás. tényleg semmi közöm hozzá és tudom, hogy TE egy "ÚR" vagy. uff

    VálaszTörlés
  7. Felháborító, tényleg. Azért én is rebegnék dicsérő szavakat: a szappanjaid csodálatosak, használjuk minden nap, te, hogy tud ez habzani! Habozni. Habot csinálni a kezemre! Szóval a legjobbtól tanult. Meg lopott is.

    VálaszTörlés