2011. november 29., kedd

Hangolódunk...


          
                     Két napja díszítjük Lánykával a házat – szépen lassan, de azért haladunk. Érdekes módon a legtöbb dísz gyermekszemmagasságba kerül :), utólag persze anya mindent rendbe tesz. Nagy az öröm valahányszor megjelenek egy-egy csicsával teli szatyorral, alaposan szemügyre kell venni minden egyes darabját. Néhány dísz sajnos már megjárta, hogy aprókézbe került (köztük sokéve dédelgetett kerámiafalucska), no, de sebaj.... tőle nem sajnálom...

4 megjegyzés:

  1. A múltkor kérdezted, hogy mikor díszítjük fel a házat? Nem volt időm válaszolni Neked, mert szülinapom volt és a felnőtt gyerekeimtől kaptunk egy szép hosszú Balatonfüredi kikapcsolódást, csak tegnap jöttünk haza!:)
    Mi advent kezdetén először az adventi koszorút készítjük el, s az ajtókopogtatót. Aztán napról napra, ahogy áttakarítom a házat, úgy díszítem fel egy-egy szegletét. Karácsonyra teljes pompájában ragyog a ház. Persze legtöbbször természetes díszekkel, régi emlékekkel dekorálok. Sok díszem van már, évek során összegyűlt.:)
    Nagyon kedves a kis hóemberes adventi tálatok, igazi gyermek közeli kis vidám dekoráció:)

    VálaszTörlés
  2. Akkor bizony nagyon boldog szülinapot neked, kedves ajándékot kaptál a gyerekektől. Az az igazság, hogy nálunk az ünnepnek nincsen vallásos jellege, elsősorban kikapcsolódást, elmélkedést szolgál, és az a lényege, hogy együtt legyünk. És immáron lassan három éve gyermekcentrikus :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép díszed lett.
    Persze mindenkinek mást jelent a karácsony és ami megelőzi...Jó készülődést és sok sok együtt létett kis családoddal...

    VálaszTörlés
  4. Nagyon helyes kis dekoráció...... de egy ilyen kis ügyes Lányka mellett ez csak természetes! Nekem csak az adventi koszorúm készült el.......a többit majd lassan. A jövő héten elkezdem a mézeskalács díszeket készíteni........a finom fahéjas, szegfűszeges illat....és a hangulatos karácsonyi dallamok majd nekem is adnak egy kis lendületet.

    VálaszTörlés