2011. szeptember 27., kedd

néha már nagyon unjuk a lakásfelújítást...


Pedig nagyon szépen haladunk. Még a nappaliban a függönyt kell feltenni, meg a hálóba a falra egy képet (ami igazából háromrészes magas minőségű digitális műnyomat – hogy egészen pontos legyek.... tök mindegy, nekem szimplán tetszik), és akkor aztán a lakórésszel készen is vagyunk.

Lánykámnak kinéztünk egy galériás ágyat, alatta jó kis játszó – bujkáló – játékpakoló résszel, nem utolsó sorban tudott volna alatta aludni is, amíg elég nagy lesz a magaslathoz. Mindenféle tök jó biztosító cuccokkal, hogy tuti le ne essen róla. Sajnos rövidtávon kiderült, hogy túl alacsony a beltéri magasságunk ahhoz, hogy elférjen a felső szinten ülve (az állváról már ne is beszéljünk). Szóval letettünk róla, most másikat keresek. Kínálat van bőven – de a többi meg túl alacsonynak bizonyult, és alatta nem tud felállni a gyermek: találd meg az egyensúlyt. Persze készségesen legyártják méretre másfélszerannyiért...

Szóval araszolunk a konyha felé – ahol külön öröm lesz egy fulltömör falba jó nagy ablakot vágni, meg, ha már azt úgyis vágjuk, akkor dukál mellé egy boltíves ajtó is. Csak hogy halmozzuk az élvezeteket. De aztán már a finisben vagyunk.

Ja, jut eszembe a férfi lesérült, megyek is cserélni a hátán a meleg vizes palackot... 


Még valami: nagyon jó meleg, puha paplanokat szereztünk a JYSK-ből 3500-ért. Fusson, aki akar belőle, még akciós... 

1 megjegyzés:

  1. Elhiszem hogy már már unalmas az egész... De majd szépek lesztek... vezéreljen ez a tudat... és majd eccccer vége lesz a felújításnak!
    A férfi embert ápolni kell !!Jobbulást!!

    VálaszTörlés