2011. augusztus 26., péntek

CSuba és CSibe


Aprócska fekete szempár fürkészte a világot a boríték nyitott száján keresztül. Félénken, mégis kíváncsian tekintette végig Világvége szegleteit. Hirtelen gondolt egyet, és huss!, már röppent volna a hatalmas ablakokon át beszűrődő, szabadságot jelentő fény irányába.

Meghallotta azonban az ajtó szegletében ácsorgó pöttöm kislány hívogató szavát, megpillantotta édes mosolyát, és tudta, már jó helyen jár. Az utazás véget ért, a kis gazdi mellett biztonságban tudhatja magát.

Nézegették egymást hosszú perceken keresztül, ismerkedtek, cseverésztek. Csibe megmutatta Lánykának a magával cipelt hatalmas batyu tartalmát: tele sok – sok kinccsel, játékokkal, édességgel.


Majd a nagy játék – és a hosszú utazás után együtt pilledtek álomba.
Köszönet a madárkákért és minden másért Nagymamisnak. CSuba és CSibe igazán jó kezekbe kerültek.

7 megjegyzés:

  1. én már tudtam előre, hogy hova fog repülni az a madárka! olyan édes a Lánykád, nagyon szép kigyermek! ugrabugrálni fognak a nyuszók is a kinyomóval jövőhéten! A.

    VálaszTörlés
  2. szegénykém csurom víz, félpucéran rohangál még a lakásban is, olyan meleg van... úgyhogy ma is hajat mosunk - nagy visítás lesz.... de mikor tiszta és jólfésült, tényleg nagyon édes kislány... :)

    VálaszTörlés
  3. Szép kis lánykának, szép madár jár.....
    Látom egybe odaért...
    Szép hétvégét!!

    VálaszTörlés
  4. Én nem tudtam ugyan, hova fog repülni Erika madárkája, de biztos voltam benne, hogy akihez érkezik nagyon fog örülni neki.
    Tündériek a képek, édes a kicsi lány,és nagyon kedves a mese hozzá!:)
    Szép hétvégét Nektek!

    VálaszTörlés
  5. Csuba mama ugyan útnak engedte fiókáját, de már az első percekben rá kellett jönnie, hogy nagyon hiányzik neki Csibe, így gondolt egy nagyot és huss..........már utána is repült!
    Málnushoz már kettecskén érkeztek kíváncsian, tele várakozással....
    A mese Nálatok kerekedett teljessé........
    Szerezzenek sok-sok örömet és boldogságot!

    VálaszTörlés
  6. Ezt olyan jó volt látni és olvasni! :)

    VálaszTörlés