2011. július 14., csütörtök

Rászokunk - előbb vagy utóbb...

             Mióta nem zenél a bili, Lányka nem szeret belepisilni. Máskor napjában tizensokszor ráült, várta a zenét – pedig rettentő kiborító dallamot játszott, egészen addig, amíg nedves volt a belseje, egyhuzamban. Most inkább pelenkát kér, minthogy rá kelljen ülni. Persze én meg alkalmanként azért nem hagyom magam, mert – lássuk be – ilyen nagy, okos lánynak már illik szólni – megjegyzem, szokott is, csak leginkább utólag, és akkor aztán azonnal tiszta pelenkát követel...

Korábban nagyon tetszett neki, ha pucéran szaladgálhatott. Most nem, mert akkor előbb – utóbb tuti jön a bili. Vagy éppen elbújik a szobájába, és villámgyorsan rápisil a szőnyegre. Ha már úgyis túl vagyunk rajta, akkor olyan mindegy-alapon.

Pedig tudja, hogy nem szabad. Sokszor megbeszéltük... Ma is rajtakaptam egyszer... Rögtön magyarázta, hogy 'nem pisi, víz'... na, ja.... én meg a mikulás... 

4 megjegyzés:

  1. :)))) De legalább magyarázni tud:)
    Az enyém is szól azonnal:) Amint belement valami a pelusba:) sőt hozza,hogy cseréljem..A bilire is ráül, miután hatalmas tócsát csinált valahova, és jön,hogy vegyük le a bugyit:) Imádom..:)

    VálaszTörlés
  2. Nekünk minden zenéért volt 2 darabka keksz-ajándék is.
    Lehet az bili-használatért is, nem? :)
    Elemcsere? A miénk sem zenél már, de itt nem hiányzik senkinek.

    VálaszTörlés
  3. egy az egyben leszakította az aljáról azt a zenélő cuccot, úgyhogy menthetetlen.... az ajándék nem rossz ötlet, de ezt a lányt kajával nem lehet megfogni... na, töröm a fejem..

    VálaszTörlés
  4. Próbálkozz zenélő képeslappal,add a kezébe ha ráül a bilire, az eredmény ugyanaz: idegesítően unalmas zene és talán sikerül eredményt produkálni. Keressek neked? Szívesen küldök, ha kell!

    VálaszTörlés