2011. július 15., péntek

Összegezve...

          Alig bírom kivárni a délutáni alvásidőt. Pedig minden egyes nap eltervezem, mi mindent fogok véghezvinni, kezdve a takarítással, folytatva a beígért Tildás játékok – díszek megalkotásával, esetleg egy új bejegyzés odabiggyesztésével a többi közé. És eljön a déli tizenkettő, és velem nem lehet bírni. Ledőlök az ágyra, gyermek mellé, és nagyon, de nagyon várom, hogy elaludjon. Mert akkor alhatok én is. Sokszor már ragadna a szemem, nagy pislogások közepette lesem, ébren van-e még...mert, ha nem figyelek, képes megszökni, amíg én nyugodtan durmolok.

Szóval a nagy kreatívkodásban odáig jutottam mostanában, hogy befejeztem az egyik farmerszoknyát – nekem nagyon tetszik, afféle, igazán az én stílusom-darab. Egy másik is majdnem kész – csak akadt egy kis problémám az anyaggal: akárhogy nézegetem is, nem akarja azt a mintát magán látni, amit én odaterveztem. És hát bizony győzött: a szabás marad, de az extra-részeket változtatni kell rajta.

A Tida tacsit félig – meddig kiszabtam, a fonalakat még mindig a konyhaszekrényben dugdosom... pedig már azok is nagyon cseszegetik a csőrömet. Jó lenne egy olyan nap, mikor nem délelőtt tízre kell ebédet varázsolnom, délre meg már majdnem uzsonnát....meg ha nem aludnék mormota-módra napközben... és akkor a végére érhetnék a befejezetlen dolgoknak.... na, meg egyre gyakrabban gondolok a varrógép-beszerzésre is....

4 megjegyzés:

  1. Ó kedves Újságíró!!! Ezúton jelzem, hogy élvezd ki minden pillanatát a jelenlegi helyzetednek!! Ha rám hallgatsz tedd azt ami a legjobban esik. Ez az időszak annyira hamar elmúlik. ne siettess semmit, ne akarj mást csinálni mint amit tudsz vagy időd engedi, mindennek eljő az ideje. légy nyugodt: nemsokára más dolgok kerülnek előtérbe és mindennek megvan az ideje. nem kell kapkodni. Aludj ha aludni kell .. és a többi. Elhiheted, hogy igazam van. kettőn már túlvagyok., és ha a szimatom nem csal az unokám is egy két pár éven belűl a szoknyám mellé kerül, mert az tuti hogy nem hagyom, hogy a másik nagyi(dédi) nevelgesse majd:))jjaaaaj de bölcs voltam megint ugye?:)

    VálaszTörlés
  2. Andi, nagyon:) meg látom, működik a bloggered is...

    VálaszTörlés
  3. csak ha mozilláról jövök. expolerrel megnézem a blogokat, meg hogy hova akarok beledumdum, aztán jövök amonnan és beírok. szóval macerás. A.

    VálaszTörlés
  4. Csatlakozom az előttem szólóhoz: élvezd ki a kismama-létet, Tildás szütyőt ráérsz negyvenen túl is varrni- saját tapasztalat.

    VálaszTörlés